Nieuws

 • TD-Gluco Bluetooth®

  HT One introduceert, naast de TD-Gluco, de TD-Gluco Bluetooth®. Een bloedglucose-controlesysteem met Bluetooth®-functionaliteit. Zo kan eenvoudig het ideale logboek worden bijgehouden op een SmartPhone met behulp van de ProCheck app™.

 • Nationale Diabetes Dag 2018

  Nationale Diabetes Dag is het tweejaarlijks top-event in de zorgsector dat focust op volksziekte nummer 1: diabetes. NDD is een plek van ontmoeting, een kruispunt van kennis, een outlook op de nabije toekomst van diabetes. Dankzij de brede programmering en dynamische opzet van het event, is het een totaalbeleving voor elke bezoeker. Voor elke professional voor wie het een dagelijkse uitdaging is, bij te dragen aan goede kwaliteit van leven en zorg van mensen met (pre-)diabetes.

   

  HT One neemt deel aan de Nationale Diabetes Dag 2018.

 • Uitfasering HT One Lumina

  Nieuwe en sterk verbeterde ontwikkelingen op het gebied van bloedglucosemeters en teststrips hebben ons doen besluiten de HT One Lumina per 1 februari 2018 uit het assortiment te halen. Wij willen u erop attenderen dat de HT One Lumina teststrips een vervaldatum hebben van 28 mei 2018.

   

  Beschikt u over een HT One Lumina, neemt u dan contact op met uw zorgverlener, apotheek of met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 • Landelijk Diabetes Congres

  GD Medical Pharma heeft op vrijdag 6 oktober 2017 succesvol deelgenomen aan het Landelijk Diabetes Congres. De focus lag op HT One Veiligheidslancetten en twee nieuwe bloedglucosemeters: TD Gluco Bluetooth en Diatesse XPER Bluetooth. Deze meters worden rond de jaarwisseling geïntroduceerd.

   

  Meer informatie

 • HT One TD-Gluco: TÜV Rheinland Nederland certificaat

  De HT One TD-Gluco heeft, in navolging van de HT One Lumina, een TÜV Rheinland certificaat verkregen.
  Dit garandeert dat de HT One TD-Gluco een kwalitatief zeer hoogwaardig bloedglucosecontrole apparaat is.

   

 • HT One Lumina: TÜV Rheinland Nederland certificaat

  De HT One Lumina heeft een TÜV Rheinland certificaat verkregen.

   

 • Winnaar Beste Product

  De HT One Veiligheidslancetten (onder welke naam de SAFETiCET™ lancetten in Nederland bekend zijn) zijn tijdens de prestigieuze WIPO-IPOS IP AWARDS verkozen tot het beste product (Unity) van 2016. Deze prijs is voor het tweede jaar op rij toegekend. Daarnaast hebben de HT One Veiligheidslancetten de WIPO en IPOS patentprijs gewonnen. Lees meer… (PDF – 713 KB).